• Română
  • English

Servicii

Experienţa acumulată în robotica industrială aplicată în domenii ca automotive, logistică, industria alimentară etc., ne dă posibilitatea de a propune cele mai bune soluţii pentru eficientizarea activităţii beneficiarului. În proiectarea şi producţia sistemelor robotizate suntem preocupaţi de aspecte precum fiabilitatea, siguranţa şi uşurinţa în exploatare, progresul tehnologic, personalizarea în funcţie de mediul de lucru, pregătirea personalului.

Consultanţă şi asistenţă tehnică

  • proiectarea sistemelor robotizate şi a liniilor de automatizare a producţiei
  • simularea virtuală a ciclului de lucru pe amplasamentul echipamentelor în spaţiul alocat de client, pentru a obţine o proiecţie a viitoarelor sisteme robotizate

Furnizarea echipamentelor

  • comercializăm cele mai moderne, eficiente şi ergonomice echipamente şi componente, de la roboţi industriali şi maşini de ambalat, până la sisteme de manipulare cu vacuum

Instalare, montaj şi punere în funcţiune – echipa Robital se asigură că echipamentele funcţionează la parametrii specificaţi, indiferent de provocările pe care le oferă un mediu de lucru nou sau dificil, astfel încât liniile de producţie să aibă o viaţă cât mai lungă, în condiţii de exploatare intensă. Alte două caracteristici ale serviciilor noastre sunt atenţia faţă de siguranţa utilizatorilor, care sunt instruiţi pentru a exploata corect şi eficient orice tip de echipament, şi respectarea termenelor agreate cu beneficiarul, astfel încât activitatea să nu înregistreze întreruperi sau întârzieri.  

Cursuri de operare şi programare a roboţilor industriali

În cadrul cursurilor noastre pregătim participanţii să poată lucra cu robotul Kawasaki, într-un mod corect şi în condiţii de siguranţă şi să poată realiza programe simple sau complexe.

Mentenanţă şi service post-vânzare şi post-garanţie, la sediul clientului sau la distanţă. Serviciile post-vânzare se disting prin competenţă şi rapiditate, inclusiv prin asistenţă la distanţă. Asigurăm cu promptitudine piesele de schimb necesare unei bune funcţionări a sistemelor robotizate, atât pentru cele comercializate de noi, cât şi pentru cele existente deja.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital