• Română
  • English

Roboți industriali Starter Pack

Toshiba Machine

TM Robotics a dezvoltat un pachet de lansare al robotului portabil SCARA, care poate fi setat în mai puțin de 15 minute și este suficient de ușor de folosit astfel încât un tehnician va fi capabil să scrie și să ruleze un program dupa numai o ora de înstrucție.

Folosim acest sistem în formarea tehnică, ca o unitate de afișare simplă pentru distribuitorii si integratorii noștri și, desigur, în prezentările de vânzări. Cu toate acestea, are un rol important în cadrul universităților, precum și în alte instituții de învățământ.

Pachetul de lansare conține un mini robot SCARA TH180, care are o lungime a brațului de 180 mm, o sarcină utilă de 2 kg și toleranță de ± 0.01 mm. Robotul este ideal pentru utilizarea în munca de laborator sau fabricarea de electronice, iar ca instrument de afișare acționează în calitate de reprezentant al întregii game Toshiba Machine.

Este inclus de asemenea și un controller TS1000, care oferă control simultan al celor 4 axe, codificatoare complete și posibilitatea de a fi programat în SCOL, un limbaj similar cu BASIC. Unitatea include un terminal de control, pentru control acces facil, și fie clești pneumatici fie electrici și o serie de cuburi de siguranță pentru utilizarea în aplicatți de probă. Întregul pachet de lansare și spațiu de lucru special conceput pot încăpea în interiorul a doua casete, ceea ce il face extrem de ușor de deplasat.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital