• Română
  • English

Sisteme video pentru roboți

Toshiba Machine

Adăugarea unui sistem de vizionare pentru roboții industriali

Adăugarea unui sistem de vizionare la un robot industrial Toshiba Machine este un mod simplu și eficient de a construi pe funcționalitatea și versatilitatea deja impresionante. Roboții SCARA, cei cu șase axe și cartezieni pot fi utilizate cu aproape orice soft de vizionare sau camere și există exemple instalate în întreaga Europă folosind echipamente de la majoritatea furnizorilor din domeniu.

Sisteme de vizionare unitare integrate

Parteneriatul TM Robotics cu specialiștii în camere de vizionare italieni Tattile SRL oferă un robot complex și soluții de vizionare pentru clienții săi din Europa și din lume. Reflectând la filozofia Toshiba Machine privind utilizarea roboților ușor de manevrat, sistemele de vizionare furnizate de Tattile oferă funcționalitate plug-and-play (configurare automata a dispozitivelor) și conectivitate ușor de stabilit pentru întreaga gamă de roboți ai Toshiba Machine, SCARA, caretezieni și cu șase axe.

Programarea robotului este simplă și se desfasoară prin intermediul unei serii de comenzi dedicate. În plus, cea mai nouă gamă de controllere ale Toshiba Machine, TS3000 și TS3100, ofertă conectivitate Ethernet, ceea ce ușureaza vizionarea de la o singură cameră a mai multor roboți, reducând cheltuielile generale de întreținere și de instalare în timp ce crește eficiența.

Camere industriale pentru aplicații robotice

Înființată în 1988, Tattile proiectează și produce camere digitale, sisteme integrate de vizionare și camere video inteligente pentru industria robotică, industrii generală, securitate, trafic și aplicații feroviare. Compania este un lider mondial în camerele GigaEthernet cu aproape 20 de modele disponibile. Acestea includ opțiuni monocrom și color, cu pre-procesare a imaginii în camera (FPGA) și de compresie JPEG ca opțiuni. Tattile produce, de asemenea, o gamă largă de camere inteligente de înaltă performanță (XP Embedded ®) și sisteme integrate de analiză.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital