• Română
  • English

Roboți industriali de paletizare

Toshiba Machine

Oricând aveți nevoie de o celulă robotizată standard sau de un sistem de producție personalizat, noi vă punem la dispoziție toate echipamentele necesare împreună cu soluțiile tehnice la cheie, la un preț cât mai accesibil.

Personalul nostru vă poate ajuta să:

  • Determinați rentabilitatea automatizării în aplicația dumneavoastră;
  • Calculați amortizarea investiției într-un sistem de producție robotizat;
  • Dezvoltați un plan de implementare pe etape a proceselor automate în fluxul de producție.

Roboții de paletizare din seria SR-HZ ai Toshiba Machine oferă o sarcină utilă impresionantă de la 50 la 70 kg, care înseamna ca gama este ideală pentru mutarea pieselor grele, paleților sau componentelor.

Lungimea brațului variază de la 1050 la 1950 mm, ceea ce înseamnă că robotul poate satisface cerințele unora dintre cele mai mari industrii de paletizare. Toleranța este de ± 0,02 mm în timp ce poziționarea absolută optimizează acuratețea și înseamnă că nu mai este nevoie de nicio întoarcere la zero.

După cum era de așteptat de la un sistem robust conceput pentru a fi utilizat în aplicațiile cele mai solicitante fizic, întregul sistem este ușor de configurat, programat și operat. Sistemul SR-1504HZ este verificat de un controller de înaltă performanță SR7000L în timp ce SR-1054HZ utilizează sistemul SR7000 adaugând un rezistor regenerativ.

Controller-ul de 32-biți este capabil să controleze până la cinci axe simultan, cu opțiuni pentru PTP, short cut, funcții de mișcare ale interpolării liniare și interpolării circulare. Cu o capacitate de memorie totală de 6400 de puncte (12,800 pași), controllerul oferă, de asemenea, o funcție cu sarcini multiple, care permite un maximum de patru sarcini.

 

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital