• Română
  • English

Roboți Industriali Toshiba

Toshiba Machine

Toshiba-Machine este lider mondial în domeniul roboților industriali. Roboții de tip SCARA oferiți de către Toshiba-Machine sunt probabil cel mai ușor de folosit roboți din lume. Filozofia TM este de a crea produse cât mai simplu de utilizat. Cu ani de experiență în furnizarea și întreținerea roboților industriali, suntem un nume în care puteți avea toată încrederea.

Lucrul cel mai important pentru utilizator este să folosească un robot care este ușor de integrat în aplicații și la fel de ușor de utilizat atât de programatori,cât și de către operatori. Vă putem asigura că întreaga gamă de roboți TOSHIBA oferă cele mai eficiente soluții, indiferent de domeniul industrial în care se doresc a fi utilizați. Cu siguranță avem soluția potrivită necesităților dvs.

Roboții TOSHIBA oferă o mare productivitate, eficientă și avantaje profesionale, îmbunătățind astfel procesele de producție din societatea dvs., precum și nivelul de calitate al produselor realizate.

Totodată, roboții TOSHIBA oferă o serie de soluții versatile, de mare precizie și mare viteză pentru aproape orice aplicație aveți nevoie.

TM Robotics este probabil singurul producător mondial de roboți ce produce toate tipurile constructive, cel mai des întâlnite în aplicațile de azi, în propria fabrică. Gama TM Robotics cuprinde roboții SCARA (4 axe), cartezieni (2 sau 3 axe) și antropomorfi (6 axe).

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital