• Română
  • English

Roboți Seria Z

Kawasaki Robotics

Seria Z – versatilitate și siguranță

Seria Z de roboți Kawasaki, este proiectată să asigure un grad mare de fiabilitate și eficiență în operații precum manipularea, sudură în puncte, montajul sau deservirea de mașini și utilaje diverse din toate sectoarele de activitate, inclusiv paletizare.

Această serie are design modular și greutate redusă, caracteristici ce constituie premizele obținerii de viteze mari în condiții de rigiditate sporită, dar și asigurarea unui spațiu de lucru foarte mare. Cu sarcini de lucru de la 100 kg la 300 kg, rază de lucru de la 1634 mm până la 3530 mm și precizie de repoziționare de +/- 0,3 mm, acești roboți constituie o familie de referință în cadrul grupului.

Seria constă în 11 modele și este disponibilă în variante cu montaj pe podea (ZX), în consolă (ZT) și compacte (ZH).

Avantaje

  1. Durata ciclului de lucru a fost mult redusă prin reducerea masei robotului și adoptarea controllerului de tip E.
  2. Spațiu de lucru larg datorită brațului lung. Configurația brevetată " Kawasaki Hybrid Link" permite întoarcerea brațului cu un consum scăzut de energie. Articulația 1 se rotește la 360 grade cu oprire mecanică.
  3. În plus față de amprenta mică la sol, toate modelele au în versiunile standard: tubulatură pentru aer integrată, cablare pentru supape și bride pentru ridicare cu stivuitor. Acestea simplifică instalarea robotului în spații limitate.
  4. Grad de protecție la mediu IP65, IP67 IP65 pentru brațul robot și IP67 pentru articulația finală. Roboții Z sunt capabili să lucreze în condiții severe de ambient.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital