• Română
  • English

Roboți Seria M

Kawasaki Robotics

Acest robot puternic are sarcina maximă de 700kg. Designul superior oferă forţă necesară ridicării şi manipulării obiectelor grele cu mare uşurinţă şi acurateţe. Profilul său compact este obţinut prin utilizarea unei articulaţii revoluţionare a axei 3 ( JT3 ). Utilizând tehnologii avansate în designul motoarelor, robotul suportă momente de torsiune mari pe articulaţii.

Roboţii din seria M sunt ideali pentru manipularea motoarelor de automobile, a părţilor de caroserie, manevrarea sculelor de mari dimensiuni în procese de producţie din industria auto, manipulare de piese turnate mari, materiale de construcţii, electrocasnice de mari dimensiuni.

Avantaje

  1. Comparativ cu roboţii convenţionali din aceeaşi categorie, care necesită contragreutăţi voluminoase ce cresc pericolul de coliziune şi în acelaşi timp reduc spaţiul de lucru, designul inovativ utilizat de Kawasaki în realizarea articulaţiilor (brevet propriu) a permis eliminarea contragreutăţii redundante şi mărirea spaţiului de lucru.
  2. Un moment mare de torsiune ( 5488 Nm) a fost obținut de modelul MX700N utilizând motoare de mare putere pe toate cele 6 axe, acestea se folosesc în mod normal, doar pentru axele principale. În acest fel este posibilă manipularea de sarcini la valoarea nominală maximă aflate la o distanță considerabilă de suprafața flanșei de la articulația finală.
  3. Roboții sunt echipați cu sisteme de siguranță pentru detectarea coliziunii și software pentru controlul și atenuarea vibrațiilor, astfel încât pot manipula sarcini mari lin și sigur. În plus, limitatoare mecanice și electrice pot fi livrate opțional.
  4. Sunt disponibile patru modele standard MX700N, 500N, 420L și 350L (sarcină max. 700, 500, 420 respectiv 350 kg). MX700N și MX500N au o raza de acțiune maximă de 2540mm, în timp ce MX420L și MX350L au brate mai lungi. MX500N, MX420L și MX350L sunt variante modulare ale aceluiași robot. Din aceeași gama mai fac parte și MT400N - pentru montaj în consolă - precum și MD400N și MD500N- roboți de paletizare.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital