• Română
  • English

Roboți Seria F

Kawasaki Robotics

Kawasaki a concentrat experiența și tehnologia a 4 decade, în noua serie de roboți .

Seria F este cel mai nou muncitor care combină designul compact al brațului cu o mare viteză de deplasare.

Avantaje

  1. Reducerea ciclului de lucru. Viteza maximă a fost crescută prin încorporarea motoarelor compacte de mare putere și a reductoarelor de turație ultra-eficiente într-un manipulator ușor. Această viteză superioară alaturi de o accelerarea optimizată are ca rezultat reducerea considerabilă a timpului necesar unui ciclu de lucru.
  2. Celulă de producție compactă. Roboții din seria F au o amprentă la sol foarte mică și un profil suplu. Brațul îngust, în particular, și eliminarea offset-ului axelor, fac posibilă realizarea celulor de lucru extrem de compacte. Conturul armonios al încheieturii robuste permite acomodarea cu cabluri și furtune externe.
  3. Brațul robotului este configurat conform cu cerințele sistemului, acesta putând fi selectat dintr-o gama largă de combinații posibile, în funcție de spațiul de lucru și sarcina suportată. Dacă procesul de producție al clientului sau aplicația necesită schimbări, update-uri sau extinderi, atunci construcția modulară a robotului din seria F permite modificarea spațiului de lucru sau a sarcinii pentru a se adapta noilor cerințe. Acest lucru se realizează utilizând kiturile de conversie. Sunt disponibile modele de roboți care satisfac specificațiile cerute în cazul aplicațiilor de sudură cu fir, lucrul în condiții de camere curate, aplicații care necesită spalarea robotului cu agenți chimici, precum și în situațiile care necesită montarea roboților pe plan vertical.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital