• Română
  • English

Cubic S

DOWNLOAD

Documentatie / Catalog

Kawasaki Robotics

 

arrow Cubic-S este o unitate de monitorizare a siguranței mișcării robotului
arrow Sunt disponibile un total de opt funcții individuale diferite
arrow Poate fi utilizat pentru a stabili o interfață om-mașină (MMI)
Nu sunt necesare echipamente suplimentare de siguranță
arrow Certificat (TÜV) Cat. 3.

 

Funcția de Monitorizare a Zonei de Mișcare

Fiecare axă a robotului este monitorizată electronic. Valorile predefinite ale axelor limitează mișcările posibile. Dacă robotul părăsește aceste zone, se oprește automat.

Funcții de Monitorizare ale Axelor
Fiecare axă a robotului este monitorizată electronic, similar cu monitorizarea zonei de mișcare. Valorile predefinite ale axelor limitează mișcările posibile. Dacă robotul părăsește aceste zone, se oprește automat.
Funcția de Monitorizare a Vitezei
Oprește robotul, dacă o viteză prestabilită este depășită. Această funcție poate fi programată individual sau, în configurația standard, folosește o viteză maximă de 250 mm / s. Punctele de monitorizate sunt fie viteza flanșei, TCP, fie orice puncte liber definite din instrument.
Funcția de Monitorizare a Opririi
Monitorizează starea de oprire a axelor robotului și/sau până la trei axe externe ale robotului. Dacă există axe care ar trebui să fie oprite în acest moment în conformitate cu specificațiile de siguranță ale mișcării, robotul este deconectat. Această funcție este cuplată cu semnalele de siguranță ale sistemului.
Funcția de Monitorizare a Instrumentului de Orientare
Oprește robotul, dacă orientarea instrumentului părăsește zonele predefinite. Această funcție vă permite să programați cinci zone diferite de orientare.
Funcția de Protecție a Opririi
Această funcție este cuplată cu bariere optice și alte dispozitive de siguranță pentru a opri robotul. Cuplat cu semnalele de siguranță ale sistemului, această funcție poate fi activată și dezactivată.
Urmatoarele categorii pot fi puse în aplicare cu această funcție:
arrow
Oprire categoria 0: La declanșare, alimentarea motorului este întreruptă imediat.
arrow
Oprire categoria 1: La declanșare, alimentarea motorului este întreruptă după o oprire controlată. În același timp, oprirea este monitorizată prin intermediul funcției Cubic-S. Dacă întarzierea nu pare suficientă, puterea motorului este întreruptă imediat.
arrow
Oprire categoria 2: La declanșare, alimentarea motorului nu este întreruptă după o oprire controlată, iar robotul este menținut în funcțiune prin monitorizarea opririi. În acelasi timp, oprirea este monitorizată prin intermediul funcției Cubic-S. Dacă întârzierea nu pare suficientă, puterea motorului este întreruptă imediat. Atunci când este anulată, robotul reia mișcarea.
Funcția de Oprire de Urgență
Această funcție este conectată la circuitul de oprire de urgență și oprește roboții imediat ce butonul de oprire de urgență a fost apăsat. Categoriile de oprire 0 și 1 pot fi selectate.
Funcția de Ieșire din Starea de Urgență
Transmite starea tuturor funcțiilor descrise ale funcției Cubic-S sau starea intrărilor de siguranță.

 

process planning
Aplicație de probă 1:
Procesul de planificare

arrow Funcție: Monitorizarea Zonei de Mișcare

Dacă robotul lucrează în stânga sau țn dreapta zonei delimitate, zona opusă poate fi eliberată pentru procesul de planificare. Accesul lucrătorilor este monitorizat permanent de către dispozitive de siguranță corespunzătoare.

inspection assembling
Aplicație de probă 2:
Inspecție sau asamblare

arrow Funcție: Oprirea Monitorizării

Robotul se deplasează într-o poziție de oprire atunci cand i se solicită. Barierele optice monitorizează accesul lucrătorilor pentru verificarea sau asamblarea pieselor. Robotul continuă să țină piesa în clește și asteaptă pornit până când este eliberat.

cell optimisation
Aplicație de probă 3:
Optimizarea unității

arrow Funcție: Monitorizarea Zonei de Mișcare

Prin monitorizarea zonei de mișcare a robotului, zona poate fi limitată, permițând reducerea maximă a dimensiunilor unității de aplicare.

 

Măsuri de precauție
Persoanele implicate în operarea / întreținerea sistemului dvs., inclusiv Robotul Kawasaki, trebuie să respecte întotdeauna cu strictețe toate normele de siguranță. Persoanele în cauză trebuie să cititească cu atenție manualele și alte documente legate de siguranță.
Produsele descrise în acest catalog sunt roboți industriali generali. Prin urmare, în cazul în care un client dorește să utilizeze robotul în scopuri speciale, care ar putea pune în pericol operatorii sau dacă robotul are probleme, vă rugăm sa ne contactați. Vom fi încantați să vă ajutăm.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital