• Română
  • English

Timpii scurţi de ciclu şi siguranţa în exploatare, sunt elemente esenţiale în manipularea automată a pieselor din metal şi a foilor din metal. Tehnologia cu vacuum oferită de către Schmalz este folosită pentru sisteme de prehensiune utilizate de roboţi portali şi de roboţi antropomorfi, spre exemplu pentru conectarea mai multor prese. Soluţia de prehensiune poate fi configurată şi proiectată individiual, cu o varietate mare de componente de vacuum sau poate să fie achiziţionată ca un întreg sistem ce trebuie doar conectat, în funcţie de aplicaţia respectivă.

Schmalz a dezvoltat ventuze pentru manipularea pieselor din metal şi a foilor din metal, ideale pentru a îndeplini cerinţele din industrie. Materialele folosite pentru ventuze asigură o viaţă lungă a produselor, chiar dacă suprafeţele sunt uleioase sau fierbinţi, în timp ce forma optimizată permite prehensiunea componentelor convexe sau concave, dar şi absortia forţei de forfecare pe parcursul proceselor dinamice.

Schamlz oferă de asemenea generatoare de vacuum pentru a micşora timpii de ciclu. Ejectorul compact SXMPi dispune de funcţii pentru reducerea consumului de energie şi pentru controlul procesului.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital

Image CAPTCHA