• Română
  • English

Sisteme de manipulare cu vacuum

Schmalz

Sistem tubular de ridicare cu vacuum Jumbo

Sisteme de ridicare cu vacuumÎn imagine poate fi văzut sistemul JumboErgo, sarcină maximă 70 kg, cu unitate rotativă pneumatică, pentru ridicarea panourilor solare într-o poziţie orizontală şi plasarea acestora pe verticală, pe un cărucior.
Sistemul tubular de ridicare cu vacuum JUMBO este foarte potrivit pentru manipulări frecvente şi rapide ale produselor cum ar fi: cutii de carton, pungi, butoaie, plăci de lemn şi multe alte aplicaţii de până la o greutate de 300 kg.

Procesul de prindere şi de ridicare este pus în aplicare aici exclusiv în mediu de vacuum.

Pentru a manevra în siguranță o sarcină cu prindere în câteva puncte nu aveți nevoie nici de  palan cu lanţ, nici funie, nici manipulator.
Conform normelor de sănătate și securitate în muncă, nu este nici o dificultate lucrul cu Tubul ridicător Jumbo.

Dispozitivul poate fi ușor adaptat la cerinţele individuale ale clientului. Acesta oferă componente de bază variabile, care pot fi combinate în moduri diferite şi asamblate modular.

Siguranța în exploatare este garantată cu Jumbo.

 O supapă de reacţie rapidă şi o mare zonă tampon de aspirare previn căderea încărcăturii - chiar şi în timpul unei pene de curent. Sistemul tubular de ridicare Jumbo îndeplineşte, desigur, normele de prevenire a accidentelor în conformitate cu BGR / BGV 500.
Este disponibil cu trei unităţi de control:
 

Tub ridicator cu vacuum JumboErgo
Cu un mâner rotativ similar cu mânerul de acceleraţie pe o motocicletă, atât sarcini uşoare cât şi grele pot fi tratate rapid şi cu delicateţe cu acest element de control.
 

Tub ridicator cu Vacuum JumboSprint
În cazul în care este necesară manipularea sarcinilor grele sau dificil de manevrat într-un mediu dur sau în aer liber, tubul de vid JumboSprint este alegerea potrivită: Prindeți-l cu ambele mâini şi manevrati cu exactitate unitatea de ridicare cu încarcatura.

 

Tub ridicator cu Vacuum JumboFlex
Tubul stivuitor cu vid JumboFlex este perfect pentru transferuri frecvente, foarte rapide, de bunuri mai ușoare, cu o greutate de până la 35 kg. Tubul stivuitor cu vid JumboFlex este soluţia perfectă de manipulare care poate fi realizată ergonomic şi uşor folosind o singură mână.

 

Dispozitivele de ridicare cu vacuum  VacuMaster

Sistemele de ridicare cu vacuum Vacumaster sunt alegerea ideală pentru manipularea foilor de metal, panourilor de sticlă, lemn şi plăci de beton cu o masă de până la 2.000 kg. Procesul de preluare este realizat prin absorbtie cu vid. Siguranța operației este asigurată de către un palan cu lanţ.
Datorită designului său robust, dispozitivul de ridicare cu vacuum VacuMaster are o durată lungă de viaţă. Datorită designului compact şi modular, adaptarea la diverse aplicaţii individuale este facilă.
În timpul transportului de încărcături grele,  siguranţa este prioritate de top. Toate versiunile de VacuMaster sunt dotate cu un rezervor mare de vid.  Semnalul de avertizare sonoră sau scădere a  parametrilor de vid funcţionează, chiar şi în timpul întreruperilor de energie şi prin urmare, garantează siguranţă maximă. Erorile de operator sunt prevenite printr-o supapă unică manuală.
Datorită greutăţii reduse şi accesibilității bune a elementelor de control, pot fi manipulate cu uşurinţă chiar şi sarcini grele.
Cu dispozitivele noastre standard şi specializate, oferim o soluţie potrivită pentru fiecare aplicaţie.
Dispozitive standard de ridicare cu vid:
Sistemele de ridicare cu vid universale VacuMaster sunt flexibile şi pot fi folosite în toate industriile. Acestea sunt potrivite pentru sarcini între 125 kg şi 2000 kg. Comenzile acestuia  permite oricarei aplicaţii să fie realizată ergonomic.
 

Dispozitive specializate de ridicare sub vid:
Aplicațiile industriale specifice necesită soluţii speciale. Aceste versiuni dedicate sunt proiectate pentru utilizarea cu piese speciale. Dacă aveți de manipulat : bobine, ferestre, cutii metalice, acoperite sau neacoperite, veți găsi soluția potrivită aici.

 

Macarale și sisteme de macarale
Macaralele rotitoare Schmalz şi sistemele de macara, datorită eficienţei lor, maximizează fluxul intern de materiale şi, în acelaşi timp îndeplinesc cerinţele în continuă creştere în zona de logistică. Intervalele diferite de operare, clasele de sarcină şi şinele de macara realizate din aluminiu sau oţel permit utilizarea în aplicaţii diverse​​. Macaralele în versiunea standard sunt proiectate pentru utilizare în interior.

 

Sisteme de macarale

Macarale si sisteme de ridicareDatorită  relaţiei favorabile dintre greutatea proprie și capacitatea portantă, sarcini grele pot fi manipulate cu uşurinţă. Chiar şi distribuţia de sarcină în toate zonele portante previne înclinarea cabinei. O zonă mare de lucru şi opţiuni variate pentru combinaţii garanteaza cel mai înalt grad de flexibilitate. Construcţia modulară permite ataşarea unui sistem de macara pe o structură de oţel existentă sau la o structură superioară specifice clientului.

 

 

Macarale cu coloană pivotantă

Macarale pivotante

Macaralele pivotante Schmalz sunt foarte versatile în utilizarea lor, şi pot fi combinate cu un palan cu lanţ, electropalane cu cablu, palan cu lanţ cu dispozitiv de ridicare. La instalarea macaralei pe o coloană, unghiul pivotant este 270 °. Macaraua poate fi instalată de sine stătătoare în spațiul alocat acesteia. Macaralele cu coloană rotitoare sunt disponibile împreuna cu șina de aluminiu. Se utilizează șine de otel pentru piese cu greutate mai mare de 650 kg.

 

Macarale pivotante cu montaj pe perete.

Macaralele pivotante Schmalz sunt foarte versatile în utilizarea lor şi pot fi combinate cu un palan cu lanţ, electropalane cu cablu, palan cu lanţ cu dispozitiv de ridicare. Macaraua rotitoare este ataşată la o coloană existentă sau perete și are un unghi pivotant de 180°. Macaraua pivotantă este disponibilă cu şine din aluminiu. Pentru piese cu o sarcină de peste 650 kg se folosesc șine de oțel.

 

  •  

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital