• Română
  • English

Conveioare modulare

Soluţii pentru producţia automată în flux 

De la componente de conveior la sisteme automate pentru transfer de produse, noi oferim o gamă completă de soluţii pentru automatizarea fluxului de producţie pentru a vă optimiza fluxul de produse în procesele de fabricaţie. 

Eficienţa în producţie poate fi îmbunătăţită cu ajutorul unor soluţii de automatizare ale fluxului de fabricaţie, ceea ce duce la un număr redus de operaţiuni inutile şi blocaje, precum şi la reducerea timpului de transfer la jumătate. Soluţiile automate reduc cantitatea totală de deşeuri şi consumul de energie pe unitatea de produs, reducând astfel impactul operaţiunilor asupra mediului.

Aplicaţii ale conveioarelor modulare

1. Industria alimentară

Cutii de carton, cutii de metal, sticle de plastic sau cutii reutilizabile, indiferent de forma sub care sunt ambalate produsele dumneavoastră, soluțiile noastre ajută să crească durata de viaţă a sistemului, și a capaciţăţii acestora de a răspunde nevoilor în schimbare ale pieței.

Alege soluţia perfectă

Oferim soluţii pentru transport, ridicare, amortizare, redirecţionare şi acumularea fluxului de produs. Forma de livrare este impusă de dumneavoastră şi poate consta în componente, module standardizate sau proiecte la cheie. Din punct de vedere al materialului din care sunt fabricate, transportoarele noastre sunt disponibile din aluminiu şi oţel inoxidabil. Soluţiile sunt uşor de proiectat, asamblat, integrat în maşini şi, eventual, modificat şi reproiectat în funcţie de nevoile dvs. în schimbare.

Transfer ergonomic şi delicat

Puteţi alege transportul suspendat pentru a mări suprafaţa podelei disponibile şi pentru a permite un acces uşor operatorului, cu integrarea foarte compactă a maşinilor şi echipamentelor de manipulare. Amortizarea mişcării se poate realiza fără deformarea produsului chiar şi la viteze mari, datorită controlului dinamic.

Transfer rapid şi o durata de viaţă ridicată a echipamentelor

Controlul distribuit al liniei va oferă consum redus de energie, control dinamic al vitezei pentru o linie bine echilibrată şi un timp de transfer scurt, chiar şi la viteze de 100 m/min. Cu sisteme de divizare, acumulare sau combinare, fluxurile de produse pot fi direcţionate către maşini specifice pentru variantele de ambalare alese. Rapida re-setare a sistemului la dimensiuni noi ale produselor este asigurată de sistemul de ghidare automată (AGS), care ajustează automat distanţa între ghidaje.

Funţionare in siguranţă

Echipamentele noastre sunt special concepute pentru a vă oferi un mediu de lucru caracterizat prin zgomot redus şi siguranță ridicată.

2. Transportul de cutii

Transportul de cutii de carton pe conveioarele noastre economiseşte spațiu în condiții de siguranță. Soluțiile noastre se dezvolta împreună cu standardele şi cerințele dvs.

3. Industria farmaceutică

Transfer fiole şi flacoane - longitudinal / transversal

Transportul produselor în industria farmaceutică presupune ca procesul să fie realizat fără contaminarea acestora. Alegerea corectă a materialelor pentru lanţuri, a elementelor de ghidare, precum şi a modului de divizarea a fluxului, vă asigură un sistem de transfer excelent.

4. Industria tutunului

Flexibil şi modular

Flexibilitatea şi modularitatea soluţiilor face mai uşoară schimbarea layout-ului liniei de producţie şi posibilitatea de a face investiţii pas-cu-pas care urmează ciclurile de viaţă ale produsului.

Eficiența şi usurință

Soluţiile noastre sunt compacte şi ergonomice, fiind suspendate, perfecte pentru amplasamente simple, fără restricţii. În acelaşi timp, am dezvoltat aceste sisteme pentru a asigura transportul produselor uşor şi fără zgârieturi în timpul manipulării acestora.

Fiabilă şi rapidă

Soluţiile noastre pentru industria tutunului sunt dovedite a fi de încredere, având o durată lungă de viaţă şi o întreţinere necostisitoare. Mai mult de atât, ne-am stabilit standardul de viteză în această industrie prin cunoştiinţele şi experienţa cu linii de producţie de mare viteză. Controlul nostru asupra liniei şi conceptul dinamic al vitezei vă oferă porniri şi opriri line, viteza controlată dinamic ajută la evitarea acumulării inutile şi a presiunii negative.

5. Industria de automobile

Conveioare cu protecţie împotriva prafului

Adaptat la cerinţele dumneavoastră, suplimentăm piesele de producţie standard cu producţiile speciale necesare. Desigur, le vom crea doar pentru cazurile rare în care kit-ul nostru de montaj nu oferă nici o soluţie prefabricată.

Transportoare cu bazin de picurare şi protecţia accesului

Curăţenia este importantă pentru noi,atât pentru protecţia împotriva accidentelor cât şi din motive de mediu. Materialul de prelucrare este colectat în condiţii de siguranţă în bazine de picurare şi redirecţionat înapoi în circulaţia materialului.

Transportul unui modul complet cu lift vertical

Soluții speciale, bazate pe elemente de construcție standard sunt afacerea noastră de zi cu zi. În acest fel veți primi o unitate funcțională, fiabila și rentabilă.

Manipularea angrenajelor, transport pe lanțul de oțel

Transport disc cu ghidaje laterale reglabile și / sau interschimbabile, huse de protecție parțiale

Plăcile de acoperire între titularii de ghidare laterală protejază mâinile angajaților împotriva leziunilor.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital