• Română
  • English

Sistem tubular de ridicare cu vacuum Jumbo

Schmalz

Sistemul tubular de ridicare cu vacuum JUMBO este foarte potrivit pentru manipulari frecvente şi rapide ale produselor cum ar fi : cutii de carton, pungi, butoaie, placi de lemn şi multe alte aplicaţii de până la o greutate de 300 kg.

Procesul de prindere şi de ridicare este pus în aplicare aici exclusiv in mediu de vacuum. Pentru a manevra in siguranta o sarcina cu prindere in cateva puncte nu aveti nevoie nici de palan cu lanţ, nici funie, nici manipulator. Conform normelor de sanatate si securitate in munca nu este nici o dificultate lucrul cu Tubul ridicator Jumbo. Dispozitivul poate fi usor adaptat la cerinţele individuale. Acesta oferă componente de baza variabile, care pot fi combinate în moduri diferite şi asamblate modular. Siguranta in exploatare este garantata cu Jumbo. O supapa de reacţie rapidă şi o mare zonă tampon de aspirare previn căderea încărcăturii - chiar şi în timpul unei pene de curent.

Sistemul tubular de ridicare Jumbo îndeplineşte, desigur, normele de prevenire a accidentelor în conformitate cu BGR / BGV 500. Este disponibil cu trei unităţi de control: Tub ridicator cu vacuum JumboErgo Cu un mâner rotativ similar cu mânerul de acceleraţie pe o motocicletă, atat sarcini uşoare cat şi grele pot fi tratate rapid şi cu delicateţe cu acest element de control.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital