• Română
  • English

Sisteme de grippere de mari dimensiuni FXC si FMC

Schmalz

Sistemele de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare sunt ideale pentru paletizarea, depaletizarea, pregătirea şi sortarea automatizată a comenzilor pentru cele mai variate mărfuri, de diferite dimensiuni. Dispozitivele de prindere permit manipularea pieselor realizate din cele mai variate materiale, precum carton, lemn, foi de tablă (uscate), atât cu cât şi fără decupaje.

Toate versiunile de sisteme de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare includ o placă de etanşare cu înlocuire rapidă care poate fi înlocuită rapid şi economic. Siguranţa în exploatare şi un grad ridicat de disponibilitate a echipamentului sunt asigurate de tehnologia supapei rezistente la murdărie, asigurând curăţarea facilă. Generaţia de sisteme de vacuum inteligente economiseşte energie asigurând în acelaşi timp cele mai rapide cicluri.

Structura modulară a sistemului gripper face posibilă asocierea mai multor sisteme gripper cu vacuum într-un sistem complet, perfect adaptat sarcinilor de manipulare. Adaptarea la cele mai variate sarcini de manipulare se produce prin utilizarea formatelor diferite şi a două principii de operare diferite (SVKW, SW).

Caracteristici distinctive ale gripperelor FXC si FMC

 

Sistem de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare FX / FXC

Generatorul de vacuum garantează eficacitate maximă datorită integrării directe a injectorului chiar în punctul de impact al gripper-ului. Această integrare sporeşte de asemenea gradul de siguranţă şi evită apariţia marginilor proeminente şi riscul de deteriorare deoarece între generatorul de vacuum şi gripper nu trebuie instalate tuburi, distribuitoare sau elemente de fixare.

Sistem de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare FM / FMC

Sistemul de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare FM/FMC impresionează prin înălţimea şi greutatea sa reduse. Generarea externă de vacuum oferă opţiunea de generare electrică a vacuumului; în acest fel se economiseşte şi, prin urmare, se reduc costurile de exploatare.

Sistem de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare FXC / FMC - HD

Sistemele de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare FXC-/FMC-HD sunt deosebit de util clienţilor care doresc durate foarte scurte ale ciclurilor de lucru şi/sau care sunt deosebit de interesaţi de costurile de exploatare şi ale energiei scăzute. Sistemul de prindere cu vacuum pe suprafaţă mare este potrivit pentru manipularea pieselor cu cele mai variate dimensiuni şi realizate din cele mai variate materiale precum carton, lemn, tablă, sticlă şi plastic.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital