• Română
  • English

Gripper pentru preluare pe strat SPZ

Schmalz

Cu ajutorul gripper-ului vacumatic SPZ pentru preluare pe strat se pot paletiza şi depaletiza straturi întregi de produs. Acest gripper universal este potrivit pentru manipularea straturilor intermediare, a paleţilor, navetelor, cutiilor de carton, pachetelor de folie şi a multor alte materiale.

Sistemul este utilizat în centre de distribuţie moderne cât şi în timpul producţiei, în staţii de ambalare. Încărcarea şi descărcarea paleţilor parţial umpluţi se realizează prin asocierea tehnologiei cu vacuum şi a suportului de gripper mecanic.

Sistemul de prindere cu vacuum este adecvat pentru diferite dimensiuni ale straturilor de produs şi diferite tipare de strat. Se obţine astfel paletizarea şi depaletizarea raţională a tuturor straturilor de produs, minimizând astfel durata ciclului. Zona de aspiraţie constă din spumă specializată flexibilă sau din tampoane de aspiraţie individuale. Este astfel posibilă ajustarea perfectă a structurii piesei. Prin urmare, nu este necesară înlocuirea gripper-ului, nici măcar pentru piesele eterogene. Datorită tehnologiei cu supapă, celulele de aspiraţie neutilizate sunt dezactivate astfel încât nu este necesară înlocuirea gripper-ului nici măcar pentru paleţii încărcaţi parţial.

Gripper SPZ cu vacuum pentru preluare pe strat

Cu gripper-ul modular cu zonă blocată, gripper-ul SPZ cu vacuum pentru preluare pe strat este versiunea standard care poate manipula straturi întregi ale paleţilor.

Gripper SPZ-M cu vacuum pentru preluare pe strat

Piese de lucru care, ca urmare a suprafeţei lor, pot fi aspirate doar cu dificultate, pot fi manipulate cu ajutorul gripper-ului SPZ-M cu vacuum pentru preluare pe strat. Prinderea mecanică folosind cleme asigură forţa şi stabilitatea suplimentară necesară.

Gripper SPZ-M-C cu vacuum pentru preluare pe strat

Datorită conceptului cortină patentat, se creează în plus o cameră de aspiraţie cu vacuum global. Împreună cu prindere mecanică prin cleme, gripper-ul SPZ-M-C cu vacuum pentru preluare pe strat poate manipula de asemenea produse care, până acum, puteau fi transportate doar manual sau mult mai greoi.

Gripper SPZ-M-Cool cu preluare pe strat

Gripper-ul SPZ-M-Cool cu vacuum pentru preluare pe strat a fost conceput special pentru a fi utilizat în sectoare de congelare cu temperaturi de până la -28°C.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital