• Română
  • English

Gripper cu matrici de ventuze SSP

Schmalz

Gripperele cu matrice de ventuze SSP sunt utile atât pentru linii robotizate de productie în sectiile de presare şi centre de curbare, cat şi pentru maşini automate pentru plastic, turnare prin injectare şi forjare. Gripperele cu matrici de ventuze sunt utilizate de asemenea în sectorul de materiale lemnoase/plastic şi pentru maşini cu jet de apă, laser şi ştanţare/instrumentaţie.

Gripperele SSP permit pregătirea manipularea produselor în centre de depozitare şi distribuţie cu dispozitive de paletizare robotizate şi roboţi industriali. Aplicaţiile tipice de manipulare includ: profile metalice, plăci de circuite, pietre, produse sub forma de foaie, piese de caroserie, piese din sticlă şi ceramică, panouri solare, piese non-rigide, şi multe altele.

O selecţie ideală a ventuzelor de aspiraţie, a gripperelor de suprafaţă, gripperelor mecanice sau magnetice , împreună cu pistoane plonjoare, suporti şi profile, cât şi tehnologia cu supapă cu senzori, fac posibila realizarea unui sistem modular. În funcţie de cerinţe, sunt disponibile diferite generatoare de vacuum (pompă cu vacuum, suflantă de vacuum, ejector). Pentru ajustare rapidă sau aliniere fixă, separare a plăcii de circuite, recuperare a piesei sau protecţie la coliziune, există mai multe opţiuni.

Grippere cu matrice de ventuze SSP-FMC

Această versiune de gripper cu matrice de ventuze SSP este utilizată împreună cu gripperele FMC. Gripperele au o înălţime redusă şi sunt foarte uşoare. Vacuumul este generat extern.

Grippere cu matrice de ventuze SSP-SBX

Utilizarea ventuzelor de aspiraţie SBX oferă acestui gripper cu matrice de ventuze avantajul unui rezervor de vacuum suplimentar şi un flux de vacuum important. Este astfel posibilă aspiraţia pieselor dificil de manipulat, de exemplu piese cu suprafeţe care nu sunt plane sau deformate.

Grippere cu matrice de ventuze SSP-SG

Gripperul cu matrice de ventuze SSP-SG este utilizat în asociere cu gripperele de aspiraţie cu vacuum. Datorită selecţiei ample de grippere de aspiraţie cu vacuum disponibile, se poate utiliza universal şi poate fi adaptat la aproape fiecare aplicaţie. Gripper-ul cu matrice de ventuze poate fi de asemenea echipat în mod flexibil cu elemente de prindere optimizate pentru o anumită industrie sau aplicaţie. Se regăseşte în toate domeniile în care se utilizează manipularea cu vacuum automatizată.

Schmalz String Gripper SSG

Cu ajutorul gripper-ului Schmalz Stringgripper SSG-M pentru manipularea manuală a string-urilor, string-urile pot fi îndepărtate cu grijă din proces pentru a fi prelucrate apoi readuse în linia de producţie.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital