• Română
  • English

Roboți industriali Cartezieni

Toshiba Machine

ROBOȚII CARTEZIENI – CONSTRUIND BLOCURI PESTE BLOCURI

Ca urmare a relației sale strânse cu Toshiba Machine, TM Robotics comercializează în întreaga Europa gama companiei de actuatori liniari multipli și roboți Cartezieni.

Seria Cartezian, mai frecvent cunoscută sub numele de ROIbot, folosește un design simplu, modular de construire a blocurilor, permite configurarea axelor unice sau multiple pentru a fi construite din aceleași componente standard. Acest sistem permite peste 500 de configurații, în timp ce proiectarea compactă minimizează cerințele de spațiu.

Fiecare axă poate manipula până la 100 kg și are servomotoare AC, șuruburi cu bile precise de fixare la sol și ghidaje liniare de înaltă rigiditate. Motoarele pot fi montate pe orice parte a axei, sau dedesubt, pentru a reduce lungimea totală.

O gamă de dotări opționale și accesorii esențiale, cum ar fi cablul de conducere, plăci de fixare și conectare, blocuri de joncțiune precum și brațe și cabluri de legatură sunt, de asemenea, furnizate. Pe scurt, kitul analogic de construcție Meccano, deși de multe ori folosit în exces de ingineri, se aplică cu adevarat în acest caz.

Sunt de asemenea incluse în gamă curele de orientare a axelor într-o varietate de dimensiuni. Acești actuatori pot manevra până la 40 kg, la viteze de până la 2000 mm/sec. Ambii factori depind de dimensiunea motorului, care poate fi de până la 200W, în timp ce viteza este de asemenea în raport cu capacitatea de sarcină utilă. Anvergura mișcării poate fi de maxim 2500mm la cel mai mare model. Toleranța pentru întreaga gamă este de ± 0,05 mm.

Unitatea de joncțiune poate fi montată aproape oriunde de-a lungul axei și permite cablului să iasă din oricare dintre cele cinci direcții. ROIbot este dotat cu un sistem de transport al tubului unic flexibil, care poate fi montat orizontal sau vertical. Unitatea poate fi programată folosind programele de instalare de baza ale familiarul Windows ™ pentru a face ca robotul să funcționeze cât mai ușor posibil.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital