• Română
  • English

Roboti Industriali Toshiba

Toshiba Machine

Toshiba-Machine este lider mondial in domeniul robotilor industriali. Robotii de tip SCARA oferiti de catre Toshiba Machine sunt probabil cel mai usor de folosit roboti din lume. Filozofia TM este de a crea produse cat mai simplu de utilizat. Cu ani de experienta in furnizarea si intretinerea robotilor industriali, suntem un nume in care puteti avea toata increderea.

Lucrul cel mai important pentru utilizator este sa foloseasca un robot care este usor de implementat in aplicatii si la fel de usor de utilizat de catre operatori si programatori. Va putem asigura ca intreaga gama de roboti TOSHIBA ofera cele mai eficiente solutii, indiferent de domeniul industrial in care se doresc a fi utilizati. Fara nici un dubiu avem solutia care se potriveste perfect necesitatilor dvs..

Robotii TOSHIBA ofera o mare productivitate, eficienta si avantaje profesionale, imbunatatind astfel procesele de productie din societatea Dvs., precum si nivelul de calitate al produselor realizate.

Totodata Robotii TOSHIBA ofera o serie de solutii versatile, de mare precizie si mare viteza pentru aproape orice aplicatie aveti nevoie.

TM Robotics este probabil singurul producator mondial de roboti ce produce toate tipurile constructive, cel mai des intalnite in aplicatiile de azi, in propria fabrica. Gama TM Robotics cuprinde robotii SCARA (4 axe), cartezieni (2 sau 3 axe) si antropomorfi (6 axe).

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital

Image CAPTCHA
Image CAPTCHA