• Română
  • English

Roboți Seria K

Kawasaki Robotics

Roboții din seria K sunt creați pentru realizarea tuturor aplicațiilor de vopsire, iar sistemul integrat de furtune oferă maximă protecție împotriva impurităților din exterior.

Sunt disponibile 8 modele din care îl putem selecta împreună pe cel care se potriveste cel mai bine aplicației dumneavoastră.

Avantaje

  1. Kawasaki oferă 4 tipuri de bază în 8 modele de la KF121 pentru piese mici, până la KG264 pentru interiorul și exteriorul caroseriilor de automobile. Oferim o gamă completă de roboți care acoperă cerințele tuturor aplicațiilor și modurilor de instalare.
  2. Fiecare model are sistemul de furtune integrat în versiunea standard. Articulația brațului cu furtunele integrate, minimizează probabilitatea ca praful să se lipească de tuburi și să fie transmis pe piesa de vopsit. Diametrul interior al încheieturii este de 40 sau 70 mm.
  3. Este prevăzut cu un panou de control care permite dezvoltarea sistemului robotizat prin interfețe între unitatea de transfer robot, poziționator și alte dispozitive necesare.
  4. Experiența de 30 de ani în vopsire robotizată a permis Kawasaki să echipeze acest robot cu cele mai avansate funcții care să permită adaptarea la toate cerințele necesare aplicațiilor dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital