• Română
 • English

Roboți Seria B

Kawasaki Robotics

VIITORUL "Simplu și prietenos" 

Seria B combină seria Z și seria R cu o tehnologie inovatoare și se prezintă ca un robot de sudură în puncte de ultimă generație.

»40 de ani de experiență și de tehnologie robotică de ultimă oră«

Un design extrem de compact și ușor reprezintă baza pentru o viteză mare și rigiditate, precum și pentru o rază de acțiune enormă.

»Scopul tău este datoria noastră«

Inteligența si flexibilitatea lui Kawasaki au făcut posibilă construirea celor mai puternici roboți din clasa lor. Combinate cu un sistem de control sofisticat, acestea îndeplinesc cerințele celor mai variate aplicații - actuale și viitoare.

SERIA B

 1. Beneficiu - Greutatea maximă neta minimizată de înalta performanță, reducerea maximă a vibrațiilor, precum și utilizarea de motoare grele fac ca acest robot sa fie un campion al vitezei. Excelează cu puterea maximă pe distanțe scurte, mai ales fiindca este solicitat la sudura în puncte.
 2. Sinergie  - Bazat pe seria existentă de roboți, Seria B este sinergia tehnologiilor dovedite. Designul atractiv al Seriei R combinat cu robustețea Seriei Z și utilizarea altor soluții Kawasaki fac această serie de roboți deosebit de eficace.
 3. Design  - Această serie continuă scopul coerent al lui Kawasaki de a construi roboți care să economiseasca spațiul. Succesul roboților Kawasaki BX a fost evident înca de la început, oferind o capacitate maximă de sarcină utilă cu cerințe minime de spațiu.
 4. Soluție - Inteligenta "Încheietură hollow" permite rutarea interna a ansamblurilor de cabluri. Acest lucru crește semnificativ durabilitatea, eliminand contururi nedorite de interferență.

CONTROLER

 1.  Control - E-Controller contiună dezvoltarea adițională consecventă a conceptului de control existent fiind elaborat în stransă colaborare cu clienții Kawasaki. În acest fel, a fost creat un produs exclusivist de ultimă oră - oferind usurința familiară în operare ți putere extrem de mare.
 2. Compact și upgradabil  - Compact şi upgradabil  - Un maxim de 10 axe externe pot fi integrate, dintre care trei, în carcasa controlerului (E4X). Toate sistemele de reţea instituite (Interbus, Profibus, Profinet ...) sunt acceptate. Softul integrat PLC poate fi editat printr-un terminal de control sau chiar mai confortabil la PC. Interfetele de utilizatori adaptate pot fi programate şi utilizate pentru controlul simplificat al robotului şi de asemenea al dispozitivelor periferice.
 3. Sistem User-friendly (Ușor de utilizat)  - Pornirea motorului şi a programului poate fi activată direct prin intermediul unităţii de control manuale. Afişarea în paralel a celor două ecrane de informare (de exemplu, datele de poziţie şi de semnal), facilitează controlul procesului.
 4. Funcții  - Funcţiile software integrate suportă cele mai variate aplicaţii. Prin combinarea şi programarea individuală, sisteme extrem de complexe pot fi proiectate şi realizate (de exemplu, absorbţia ușoară, detectarea coliziunii, urmărirea conveyorului şi multe altele).
 5. Sistem  - Execuţia ultra-rapidă a programelor, procesele de încărcare şi stocare, precum şi o cale de control precisă continuă datorită mai ales designului procesorului updatat şi a componentelor puternice. 8 MB RAM (80.000 paşi) şi interfaţă USB ca standard.
 6. Intreținere  - »Simplu şi prietenos« Datorită configuraţiei modulare optimizate a controlului lui Kawasaki, lucrările de întreţinere sunt extrem de facile. În plus, serviciile integrate şi instrumentele de diagnosticare garantează siguranţă crescută în exploatare. Diagnosticarea de la distanţă prin Ethernet este de asemenea inclusă în pachetul standard.

Măsuri de siguranță

Pentru persoanele implicate în operarea / întreținerea sistemului dvs., inclusiv Robotul Kawasaki, acestea trebuie să respecte întotdeauna cu strictețe toate normele de siguranță. Aceștia trebuie să citească cu atenție manualele și alte documente legate de siguranță.

Produsele descrise în acest catalog sunt roboți industriali generali. Prin urmare, în cazul în care un client dorește să utilizeze robotul în scopuri speciale, care ar putea pune în pericol operatorii sau dacă robotul are probleme, va rugăm sa ne contactați. Vom fi încântați să vă ajutăm.

ATENȚIE: Toate pozele ilustrate în acest catalog sunt frecvent facute după îndepartarea gardurilor de siguranță și a altor dispozitive de siguranță prevazute în regulamentele de siguranță din sistemul de operare al robotului.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital