• Română
  • English

Sisteme de manipulare cu vacuum

Schmalz

Sistem tubular de ridicare cu vacuum Jumbo

Sisteme de ridicare cu vacuumIn imagine JumboErgo, sarcina maximă 70 kg, cu unitate rotativa pneumatica, pentru ridicarea panourilor solare într-o poziţie orizontală şi plasarea acestora pe verticală, pe un cărucior.
Sistemul tubular de ridicare cu vacuum JUMBO este foarte potrivit pentru manipulari frecvente şi rapide ale produselor cum ar fi: cutii de carton, pungi, butoaie, placi de lemn şi multe alte aplicaţii de până la o greutate de 300 kg.

Procesul de prindere şi de ridicare este pus în aplicare aici exclusiv in mediu de vacuum.

Pentru a manevra in siguranta o sarcina cu prindere in cateva puncte nu aveti nevoie nici de  palan cu lanţ, nici funie, nici manipulator.
Conform normelor de sanatate si securitate in munca nu este nici o dificultate lucrul cu Tubul ridicator Jumbo.

Dispozitivul poate fi usor adaptat la cerinţele individuale. Acesta oferă componente de baza variabile, care pot fi combinate în moduri diferite şi asamblate modular.

Siguranta in exploatare este garantata cu Jumbo.

 O supapa de reacţie rapidă şi o mare zonă tampon de aspirare previn căderea încărcăturii - chiar şi în timpul unei pene de curent. Sistemul tubular de ridicare Jumbo îndeplineşte, desigur, normele de prevenire a accidentelor în conformitate cu BGR / BGV 500.
Este disponibil cu trei unităţi de control:
 

Tub ridicator cu vacuum JumboErgo
Cu un mâner rotativ similar cu mânerul de acceleraţie pe o motocicletă, atat sarcini uşoare cat şi grele pot fi tratate rapid şi cu delicateţe cu acest element de control.
 

Tub ridicator cu Vacuum JumboSprint
În cazul în care este necesara manipularea sarcinilor grele sau dificil de manevrat într-un mediu dur sau în aer liber, tubul de vid JumboSprint este alegerea potrivita: Prindeti-l cu ambele mâini şi manevrati cu exactitate unitatea de ridicare cu incarcatura.

 

Tub ridicator cu Vacuum JumboFlex
Tubul stivuitor cu vid JumboFlex este perfect pentru transferuri frecvente, foarte rapide de bunuri mai usoare, cu o greutate de până la 35 kg. Tubul stivuitor cu vid JumboFlex este soluţia perfectă de manipulare care poate fi realizata ergonomic şi uşor folosind o singură mână.

 

Dispozitivele de ridicare cu vacuum  VacuMaster

Sistemele de ridicare cu vacuum Vacumaster sunt alegerea ideală pentru manipularea foilor de metal, panourilor de sticlă, lemn şi plăci de beton cu o greutate de până la 2.000 kg. Procesul de preluare este realizat prin absorbtie cu vid. Siguranta operatiei este asigurata de către un palan cu lanţ.
Datorită designului său robust, dispozitivul de ridicare cu vacuum VacuMaster are o durată lungă de viaţă. Datorită designului compact şi modular, adaptarea la diverse aplicaţii individuale este facila.
În timpul transportului de încărcături grele,  siguranţa este prioritate de top. Toate versiunile de VacuMaster sunt dotate cu un rezervor mare de vid.  Semnalul de avertizare sonoră sau scădere a  parametrilor de vid funcţionează, chiar şi în timpul întreruperilor de energie şi prin urmare, garantează siguranţă maximă. Erorile de operator sunt prevenite printr-o supapă unica manuala.
Datorită greutăţii reduse şi accesibilitate bună a elementelor de control, pot fi manipulate cu uşurinţă chiar şi sarcini grele.
Cu dispozitivele noastre standard şi specializate, oferim o soluţie potrivită pentru fiecare aplicaţie.
Dispozitive standard de ridicare cu vid:
S de ridicare cu vid universale VacuMaster sunt flexibile şi pot fi folosite în toate industriile. Acestea sunt potrivite pentru sarcini între 125 kg şi 2000 kg. Comenzile acestuia  permite oricarei aplicaţii să fie realizate ergonomic.
 

Dispozitive specializate de ridicare sub vid:
Aplicatiile industriale specifice necesită soluţii speciale. Aceste versiuni dedicate sunt proiectate pentru utilizarea cu piese speciale. Dacă aveti de manipulat : bobine, ferestre, cutii metalice, acoperite sau neacoperite pieselor, veti gasi solutia potrivita aici.

 

Macarale si sisteme de macarale
Macaralele rotitoare Schmalz şi sistemele de macara, datorită eficienţei lor, maximizeaza fluxul intern de materiale şi, în acelaşi timp îndeplinesc cerinţele în continuă creştere în zona de logistica. Intervalele diferite de operare, clasele de sarcină şi şinele de macara realizate din aluminiu sau oţel permit utilizarea în aplicaţii diverse​​. Macaralele în versiunea standard sunt proiectate pentru utilizare în interior.

 

Sisteme de macarale

Macarale si sisteme de ridicareDatorita  relaţiei favorabile dintre greutatea proprie si capacitatea portantă, sarcini grele pot fi manipulate cu uşurinţă. Chiar şi distribuţia de sarcină în toate zonele portante previne inclinarea cabinei. O zonă mare de lucru şi opţiuni variate pentru combinaţii garanteaza cel mai înalt grad de flexibilitate. Construcţia modulară permite ataşarea unui sistem de macara pe o structură de oţel existente sau la o structură superioară specifice clientului.

 

 

Macarale cu coloana pivotanta

Macarale pivotante

Macaralele pivotante Schmalz sunt foarte versatile în utilizarea lor, şi pot fi combinate cu un palan cu lanţ, electropalane cu cablu, palan cu lanţ, cu dispozitiv de ridicare. La instalarea macaralei pe o coloană, unghiul pivotant este 270 °. Macaraua poate fi instalata de sine statatoare in spatiul alocat acesteia. Macaralele cu coloana rotitoare sunt disponibile impreuna cu sina de aluminiu. Se utilizeaza sine de otel pentru piese cu greutate mai mare de 650 kg.

 

Macarale pivotante cu montaj pe perete.

Macaralele pivotante Schmalz sunt foarte versatile în utilizarea lor şi pot fi combinate cu un palan cu lanţ, electropalane cu cablu, palan cu lanţ, cu dispozitiv de ridicare. Macaraua rotitoare este ataşata la o coloană existenta sau perete si are un unghi pivotant de 180°. Macaraua pivotanta este disponibila cu şine din aluminiu. Pentru piese cu o sarcină de peste 650 kg se folosesc sine de otel.

Aboneaza-te la newsletter-ul Robital

Image CAPTCHA
Image CAPTCHA