Eşti aici

Solicitare informatii

Image CAPTCHA
Introduceti caracterele din imaginea de mai sus.

Despre Noi

ROBITAL, fondata in anul 1994, promoveaza cele mai moderne tehnologii in domenii ca: roboti industriali, linii de productie automate, echipamente si masini de ambalat, insacuit si paletizat, solutii tehnice de modernizare a fluxurilor de productie, precum si componente industriale de cea mai inalta calitate.

Aplicand standardul ISO 9001:2008 pentru furnizarea de componente si roboti industriali, este in masura sa sustina cerintele clientilor de a dispune de produse industriale de calitate, atat pentru prim montaj cat si pentru mentenanta, intr-un timp cat mai scurt posibil, la un pret competitiv. ROBITAL, unul din liderii pietei de profil din tara, este reprezentantul in Romania si Moldova al urmatorilor mari producatori:

  • BREVETTI STENDALTO Spa - protectii mobile pentru cabluri si furtune, lanturi portcabluri din metal sau nylon, standard sau antiex, cabluri electrice super-flexibile.
  • ITALMECCANICA - sisteme de dozare, insacuire si paletizare.
  • KAWASAKI ROBOTICS - roboti industriali si celule robotizate.
  • REGINA CATENE CALIBRATE Spa - lanturi si accesorii pentru transmisie sau pentru transport.
  • REIKU GmbH- sisteme flexibile de protectie pentru cabluri si furtune.
  • ROLLVEN - role, tamburi, mototamburi si accesorii pentru sisteme de transport produse.
  • SATECH Spa- sisteme de protectii perimetrale industriale.
  • J. SCHMALZ GmbH- sisteme de generare a vacuumului, ventuze, sisteme de fixare, grippere vacuumatice si sisteme de manipulare cu vacuum.
  • REDUCTOARE SI MOTOREDUCTOARE: Bonfiglioli, Minimotor, Transtecno - Italia,

Servicii

De la proiectare la studiul de fezabilitate si la realizarea efectiva, pana la formarea profesionala a specialistilor proprii care va ofera consultanta tehnica si asistenta post vanzare, ROBITAL ofera utilaje si echipamente de inalta calitate pentru automatizarea productiei in societati de diverse dimensiuni.

Dispunem de pachete de programare OFF-LINE si solutii tehnice inovative in masura sa simplifice la maxim operatiunile de programare. Impreuna cu partenerii nostri suntem in masura sa realizam studii de caz, studii de fezabilitate, lay-out - uri si simulari ale proceselor pentru a obtine o proiectie a viitoarelor echipamente sau celule robotizate precum si a ciclului de lucru propus.

La fel de important este si serviciul post vanzare care este asigurat cu competenta si rapiditate, inclusiv prin asistenta la distanta. Fiind in legatura directa cu reteaua mondiala de asistenta KAWASAKI suntem in masura sa asiguram cu promptitudine piesele de schimb necesare unei bune functionari a celulelor robotizate comercializate de noi cat si a celor existente.

Cuprinsul cursului de operare si programare roboti Kawasaki poate fi descarcat de aici