Eşti aici

Solicitare informatii

Image CAPTCHA
Introduceti caracterele din imaginea de mai sus.

Sisteme vacuumatice de ridicare si manipulare

Schmalz

Cresteri importante ale productivitatii pot fi obtinute prin utilizarea sistemelor de ridicare si manipulare cu vid Schmalz. Indiferent daca activeaza in inginerie mecanica sau robotica , clientii Schmalz din toata lumea pot beneficia de suport tehnic calificat si solutii inovatoare in toate domeniile tehnologiei de automatizare. Expertiza Schmalz ca furnizor de sistem şi numerosii ani de experienta ca producător de componente ofera clienţilor noştri avantaje competitive reale.

Sistemele de ridicare si manipulare cu vacuum sunt livrate gata de montaj – solutii integrate

Inca din stadiul de proiect, pana la instalarea si punerea in functiune a sistemului, inginerul dedicat proiectului dumneavoastra va însoţeşte prin toate etapele acestuia.

Analiza
O etapă de analiză intensivă cu teste gratuite preliminare constituie baza pentru o evaluare practica a atingerii scopului propus.

Conceptia
Concepţia soluţiilor, cu un grad ridicat de inovaţie, funcţionalitate şi expertiza in domeniu garanteaza un design economic şi modern.

Implementarea
Sistemul este implementat la data convenită şi la cel mai înalt nivel tehnic, constand în grippere de prindere cu vid pentru roboti industriali sau portaluri care sunt configurate în mod specific pentru fiecare client şi sunt livrate gata de conectare.

Exploatarea
Serviciile complete post-vanzare şi cursurile practice de formare adaptate la nevoile clientului vor îmbunătăţi productivitatea şi asigura disponibilitatea optimă a sistemelor.

 

- Aplicatii ale sistemelor de manipulare cu vacuum

Dispozitivele de ridicare cu vacuum VacuMaster

Solutii de prindere inovatoare pentru CNC -centre de prelucrare

Macarale rotitoare si sisteme de macarale