Eşti aici

Solicitare informatii

Image CAPTCHA
Introduceti caracterele din imaginea de mai sus.

Vacuum Schmalz

Schmalz

Tehnologia Vacuumului pentru un proces de productie eficient.

Schmalz este unul din liderii mondiali in productia de elemente de automatizare, tehnologii de manipulare a produselor si sistemelor de fixare cu vid.

Componente Vacuum

Componentele de vid permit o manipulare sigură şi eficientă a pieselor în procese automatizate. In mod frecvent se utilizeaza si in aplicatii robotizate. Prin utilizarea tehnologiei de vid, creşterile de productivitate sunt importante în industrii, cum ar fi constructii de masini si echipamente, ,automotive, lemn,, ambalare, electronice, solare,, sau CD / DVD

 

Produse si Solutii pentru procese automate 
Pentru realizarea proceselor de productie automatizate Schmalz ofera o gama larga de componente pentru vacuum, de la ventuze de suctiune si grippere speciale pana la generatoare de vacuum si senzori. Varietatea mare a produselor Schmalz permite ca sistemele vacuumatice sa fie realizate intr-un mod care se adapteaza perfect cerintelor dumneavoastra. Gama de componente de vacuum individuale este completata de sistemele de ridicare cu vacuum de la Schmalz. Sistemele de ridicare sub forma de sisteme cu prindere pe suprafata mare , sisteme cu preluare a unui intreg strat de produse si sisteme rapide de manipulare cu vacuum au o constructie modulara. Aceste solutii de manipulare sunt proiectate si realizate de Schmalz. Astfel, clientii pot profita de vasta experienta a companiei. Sistemele complete sunt gata de conectare si demonstreaza o flexibilitate maxima la utilizarea in aplicatii robotizate.

Solutii pentru manipulare si ridicare manuala
Sistemele de manipulare si ridicare cu operare manuala simplifica procesele de productie printr-o manevrare a pieselor mai usoara, sigura si eficienta.. Dispozitivele de preluare micsoreaza efortul operatorului de a ridica piesa de prelucrat si permite un spatiu de lucru ergonomic fara a pune in pericol sanatatea si siguranta operatorului uman. Sistemul tubular de ridicare cu vacuum JUMBO este indicat in mod special pentru operatii care necesita ridicare rapida. Dispozitivul vacuumatic de ridicare VacuMaster poate ridica sarcini care cantaresc cateva tone in conditii de siguranta si fiabilitate. Sistemele de manipulare si ridicare sunt echipate cu macarale cu posibilitate de rotire. Macaralele de la Schmalz sunt deosebit de usor de deplasat. Calea de rulare din aluminiu si posibilitatea de a acoperi spatii mari de lucru ale sistemelor de macara, fac din acestea partenerul perfect pentru operatiuni de ridicare si manevrare.