Eşti aici

Solicitare informatii

Image CAPTCHA
Introduceti caracterele din imaginea de mai sus.

Portcabluri | Lanturi Portcablu Brevetti Stendalto

Brevetti Stendalto

Autorizare Brevetti Stendalto

 

Portcablu din nylon

O ampla gama de lanturi portcablu impartita in sase serii pentru a raspunde tuturor gradelor de protectie dinamica a cablurilor si furtunelor. Seriile Light, Medium si Heavy pentru aplicatii liniare standard, Protection unde este necesara inchiderea totala a canalului mobil de cablu, Sliding pentru curse pana la 400 de metri, Robot pentru aplicatii rotative.

Portcablu din otel

Pentru toate aplicatiile unde nu este posibila utilizarea canalelor mobile de cabluri si furtune din nylon, Brevetti Stendalto propune lanturile portcablu din seria Steel. Disponibile cu traverse din aluminiu standard sau produse dupa desenul clientului, aceste portcabluri se preteaza si pentru utilizarea in domenii speciale cum ar fi : otelarii, platforme portuare, etc.

Cabluri flexibile

Brevetti Stendalto, aliniindu-se la continua dezvoltare a proceselor de productie de inalta tehnologie, propune o gama diversa de cabluri flexibile si extraflexibile, fabricate dupa cele mai noi standarde, care raspunde exigentelor din toate ramurile industriale.

Protectii din poliamida

Brevetti Stendalto completeaza propria gama de produse specifice pentru protectia dinamica a cablurilor propunand protectiile flexibile Reiku din poliamida. Protectiile Reiku datorita robustetii si flexibilitatii lor, si nu in ultimul rand si numarului mare de accesorii , se recomanda ca solutie perfect viabila si usor de instalat pentru protectia cablurilor la agenti chimici, termici e mecanici.