Eşti aici

Solicitare informatii

Image CAPTCHA
Introduceti caracterele din imaginea de mai sus.

Aplicatii pentru componente de vacuum.

Exemplele de aplicatii din diverse sectoare de productie va dau o imagine mai clara despre posibilitatile de utilizare ale componentelor de vacuum.

Ventuze de suctiune SGPN pentru manipularea produselor ambalate in folie sau hartie, ambalaje deformabile Ventuzele plate SGPN sunt special create pentru manipularea pachetelor cu diverse materiale (folie de plastic, hartie, blistere). Datorita marginii conice, plate si lungi aceste ventuze au proprietati de etansare foarte bune.

 

Ejector compact cu interfata Field-Bus Compact Ejector Schmalz-X-Pompa cu interfaţă DeviceNet pentru integrarea direct în sistemul field-bus reduce efortul de instalare. Utilizarea unei interfete convenţionale I / O între sistemul field-bus şi generatorul de vid face ca sa nu mai fie necesar cablaj auxiliar.

 

Ventuzele plate de suctiune faciliteaza manipularea cu precizie a geamurilor in industria de automobile. Ventuzele din gama PFYN 95 VU1 au o mare forta de prindere si retinere in siguranta pentru a realiza o pozitionare precisa. Materialul acestora , Vulkolan, este rezistent la uzura si socuri.

 

Ventuze de aspiratie SAB utilizate in sectia de prese - Automotive Componentele de vacuum permit o manipulare sigura si exacta a partilor de masini facute din tabla. In sectiile de prese ale uzinelor de automobile sunt cerinte mari pentru dinamica si timpi redusi ai ciclurilor de lucru.

 

Ejectorii Schmalz tip X-Pump reduc costurile in operatiile de presare – ambutisare din industria constructiei de automobile Ejectorii de inalta performanta Schmalz X-Pump ejectors elimina erorile sculelor si reduc costurile pentru operatiile de manipulare a foilor de tabla, in atelierele de presare ale unui mare producator mondial de automobile.

 

Ventuze pentru extragerea pieselor fierbinti de plastic din masina de injectie model FSG-HT1

 

Ventuze plate PFY pentru manipulare CD/DVD Ventuzele plate PFY7 sunt create pentru produse sensibile cu suprafata neteda. Se preteaza in mod special produselor facute din silicon si poliuretan. Se utilizeaza frecvent pentru preluarea usoara si sigura a CD-urilor si DVD-urilor.

 

Gripper cu brate pentru un sistem modular de deservire prese. Gripperul are bratele reglabile si combinate cu ventuzele speciale pentru table SAB, montate pe tije cu arc reglabile, permit o mare flexibilitate in diverse situatii.

 

Ventuze de vacuum pentru manipulat blistere sensibile. Cererile de ventuze pentru manipularea de blistere sunt în continuă creştere. Cu folii mai subtiri ca niciodata, tendinţa este de a obtine si cicluri de lucru extrem de scurte. In acest caz ventuzele trebuie sa evite ruperea filmului chiar si pentru nivele ridicate de vid. În speţă, procesul se realizeaza folosind ventuze SGPN din cauciuc natural.

 

Componente modulare de vid Schmalz pentru solutii complete de manipulare. Un gripper cu vacuum care consta intr-o grinda longitudinala si opt grinzi transversale, toate din profile de aluminiu care actioneaza ca un rezervor de vid.